16 Οκτ 2010

Broken Records - 2010 - Let me come home


Κάτι γίνεται εδώ... Δεν είναι δυνατόν μέσα σε έναν χρόνο να βγαίνουν δυο τέτοια άλμπουμ από την ίδια μπάντα, και μάλιστα αυτά να είναι τα δυο πρώτα της... Κάτι γίνεται...

Έχετε εισέλθει σε ένα ποστ που είναι αφιερωμένο στο δεύτερο άλμπουμ «Let me come home» της σκωτσέζικης μπάντας Broken Records.

Του κοντίνιου ιν ίνγκλις, αλλά και για να δείτε πώς ένα γκρουπ μέσα σε έναν χρόνο παίρνει τα σώβρακα, το πορτοφόλι, την ταυτότητα, το σκαλπ και λοιπά προσωπικά αντικείμενα από τον σωρό αχτένιστα γκρουπίδια της σειράς και της πλάκας που έχουν μαζευτεί, παρουσιαζόμενα από διάφορα μουσικά μέσα ως «γκρουπ του μήνα», «hot ονόματα» και λοιπές πίπες, πατήστε play all.

Για μια πρώτη γνωριμία με την μπάντα, δηλαδή για παραλήρημα, επιφωνήματα θαυμασμού, σοκ, παραμάζωμα και υπόδειγμα debut album που σπέρνει, πατήστε εδώ!

Για να επιβεβαιώσετε ότι οι Broken Records είναι από τις πιο γαμάτες και πλήρεις μπάντες που εμφανίστηκαν την τελευταία δεκαετία (τουλάχιστον), ή για να σας φύγει το καφάσι για ένα άλμπουμ από το πρώτο τραγούδι, πατήστε play στο πρώτο track (A leaving song).

Για να συνεχίσετε με την αμέσως προηγούμενη επιλογή (στο βέβαιο ενδεχόμενο που δεν σας έφτασε η πρώτη φορά), μην πατήσετε τίποτα, απλά αναμείνατε και αφήστε να μπει το δέυτερο track (Modern worksong) από μόνο του.

Για να συνειδητοποιήσετε πώς ερμηνεύεται η βασική αρχή «μουσικοί που αφήνουν χώρους ο ένας στον άλλο» για μουσική που παίζεται από πάνω από ένα άτομα, πατήστε play στο τέταρτο track (Motorcycle boy reigns).

Για να λάβετε απάντηση στην ερώτηση «Μπορεί η indie να παιχτεί με βιολιά και πιάνα εκτός από κιθάρες και τύμπανα;», πατήστε play στο πέμπτο track (A darkness rises up). Συνεχίστε αν θέλετε (που θα θέλετε), κάνοντας το ίδιο και στο όγδοο.

Για να ακούσετε ένα πραγματικά επικό κέλτικο εμβατήριο που απέχει μίλια από τίποτα ξελιγωμένες μεταλιές της πλάκας, αφήστε να μπει το 6.

Για να νιώσετε υπερήφανοι που από πέρσι έχετε ανακαλύψει και παρακολουθείτε κατά πόδας μια σπουδαία μπάντα που ακολουθεί το πιο δύσκολο μονοπάτι καταξίωσης (ήτοι απλά να γράφει καλά τραγούδια), πατήστε τον κάλο των ind-άδων που ανάθεμα κι αν θυμούνται ένα κομμάτι από έναν δίσκο που εκθείαζαν πριν ένα μήνα, δίνοντάς τους το «Let me come home» να το ακούσουνε.

Για να τελειώνουμε, πατήστε επί πτωμάτων για να κατεβάσετε, αγοράσετε, κλέψετε, αρπάξετε αυτό το άλμπουμ. Ακόμα και οι πιο ενημερωμένες δισκοθήκες δεν νομίζω να έχουν και πολλούς αντίστοιχης ποιότητας δίσκους.

Για να ξανακούσετε όλες τις παραπάνω επιλογές, πατήστε το repeat στο μέσο αναπαραγωγής μουσικής που χρησιμοποιείτε.

Σας ευχαριστούμε που σας καλέσαμε...




6 άκουσαν τις μουσικές...:

Tali είπε...

ναι πολυχρονεμενε μου
οπως παντα αρτια παρουσιαση
και φροντισμενη
αλλα κι ενα λινκ απο το γιου τιουμ για την ασχετη βασιλισσα??
-τιποτα????


χχχχχχχχχχ

South Of The River είπε...

@Talisker

http://www.youtube.com/watch?v=B_VH_CWd7mk

Για σας μόνο πανασπιλωτάτη...!!!

drunk tank είπε...

βασικά σκέφτηκα να κάνω copy paste το περισυνό μου σχόλιο!
είναι πραγματικά όμορφο να πιάνεις μια μπάντα εκεί ακριβώς που την έχεις αφήσει όταν το σημείο αυτό είναι ένα άρτιο μουσικά σημείο. γιατί οι bb έδειξαν από το πρώτο τους cd ένα δεμένο και καλοδουλεμένο μουσικό όχημα. και έτσι συνεχίζουν.
και πάλι δεν βρίσκω πιο είναι το πιο όμορφο τραγούδι τους.
ξέρω απλώς ότι είναι μια υπέροχη συνοδεία του φθινοπωρινού καιρού, ένα υπέροχο ταξιδάκι του νου.

και είναι από τις μπάντες που στο πρώτο άκουσμα ανυπομονούσα ήδη για το 3ο τους cd που πάντοτε θεωρώ ως το κατώφλι για να χαρακτηρίσω μια μπάντα πραγματικά μεγάλη!

φιλιά bro

maya είπε...

ακούγεται ενδιαφέρων όλος αυτος ο ενθουσιασμός !

αλλά
συγνώμη τώρα .
κοτζαμαν μουσικός
και μουσικός παραγωγός
είναι δυνατόν να ΜΗΝ πάιζει μουσική εδώ μέσα ?????

όλα μόνοι μας θα τα κάνουμε ?

έχω κι άλλη ερώτηση .
γιατί δεν έχετε την ΑΜ βασίλισσα αμαλία στα λινκ σας ?!!!!!!!!!
εε ?

γκρίνιαξα . σπέρνω διχόνοια .
οκ .
πάω τωρα .

φιλιά
χχχχχχχχχχχχχχχ

South Of The River είπε...

@Drunk Tank

Αρρώστια φίλε. Έχω αρρωστήσει με την πάρτη τους. Για την ώρα μόνο αυτό μπορώ να πω... Τα υπόλοιπα θα τα γράψει η ιστορία, έχει ήδη ξεκινήσει...

Φιλιά μπρο.

ΥΓ. Θενκς για προχτες. Απλά το έχω τέρμα χαμηλωμένο εκείνη την ώρα, και μετά απλά... ξεχαστηκα...


@Maya

Έχω βάλει λινκ. Το άλμπουμ δεν έχει βγει επίσημα ακόμα οπότε δεν έχει πολλά.

Ούτε δικό σου λινκ έχω βάλει. Θα το φροντίσω σύντομα! Μη βαράς Λαίδη, πληζ...

Φιλιά!

blackpig είπε...

ρε φιλε το ακουσα μονο μια φορα και ξερεις κλασσικα μεσα στο λεωφορειο οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη παντως το πρωτο ακουσμα ηταν ενδιαφερον.