29 Νοε 2013

Pre - blogovision show

Μόλις διέρρευσε από όλα τα σοβαρά και συνεπή μήντια της χώρας ότι το Ring Of Smoke πριν από λίγα λεπτά ολοκλήρωσε την λίστα με την εικοσάδα των καλύτερων κατ’ αυτό (άρα και αντικειμενικά καλύτερων) άλμπουμ για το 2013.

Έπειτα από μαραθώνιες, ολονύχτιες, πολυήμερες και καθόλου εύκολες συσκέψεις, η ολομέλεια του ΔΣ του μπλογκ κατάρτισε την τελική και οριστική του λίστα.

Εννοείται ότι σιγά μην βγει από τώρα τίποτα στη φόρα, τα ρεπορτάζ ωστόσο μάχιμων μουσικών δημοσιογράφων αναφέρουν φήμες ότι έχουν πάρει τον πούλο αρκετά δυνατά κατά το ευρύ κοινό φαβορί, μπάντες που όλοι θα περίμεναν να παίξουν στην 5άδα είναι πολύ χαμηλότερα, ενώ λιγότερο γνωστά συγκροτήματα και ίσως μερικά outsider άλμπουμ κατέλαβαν αρκετά υψηλές θέσεις, παίρνοντας με τον τρόπο αυτό και με μια τέτοια θέση στη λίστα του Ring Of Smoke την ευκαιρία της καριέρας τους!

Επίσης, σύμφωνα με άλλες φήμες το ΔΣ του μπλογκ είναι πολύ στεναχωρημένο με την κατάντια άλλοτε αγαπημένων γκρουπ, έκπληκτο που ακόμα και τα ίδια τα μέλη του δεν περίμεναν να δώσουν τόσο υψηλές θέσεις σε κάποιους και τόσο χαμηλές σε κάποιους άλλους, ενώ διάχυτη είναι η απογοήτευση στα μέλη για το τελικό αποτέλεσμα (και φυσικά την ΜΗ εμφάνιση στη λίστα) κάποιων πολυαναμενόμενων ονομάτων, τόσο που ήδη έχει αποφασιστεί η σχετική ανάρτηση μετά το τέλος του διαγωνισμού, σε φάση κάτι σαν χρυσά βατόμουρα...


Όπως είναι πολύ λογικό και σύνηθες, τα μέλη του ΔΣ έχουν κλείσει με φερμουάρ τα στόματά τους, και οι μόνες δηλώσεις στις οποίες προέβησαν ήταν «υπομονή, σε μερικές ώρες θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται η λίστα βήμα βήμα...», και κάτι τέτοια ψωνίστικα...



0 άκουσαν τις μουσικές...: