18 Οκτ 2012

Let the music beg... in


Λοιπόν, άργησα. Το ξέρω, ντάξει..;; Και όχι, ΔΕΝ έκανα διακοπές μέχρι τώρα. Αν και θα έπρεπε...

Και μετά έκραζα και γκρίνιαζα το – μακράν – πρώτο μισό του 12 για όχι καλά, αδιάφορα, μια απ’ τα ίδια, άλμπουμ.

Αν εξαιρέσουμε του αειθαλείς πια Calexico (οι οποίοι έρχονται 1 Δεκεμβρίου), και την τελευταία μου – και περήφανος γι’ αυτήν – ανακάλυψη Jill Tracy (εμφανησιακά η χαμένη αδερφή της Annie Lenox), όχι καλά τα πράγματα.

Απομακρύνθηκα διακριτικά (χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο), από τις νέες δουλειές των Archive, Ariel PinksHaunted Graffiti, Killers,

Crippled Black Phoenix και Godspeed You! Black Emperor βαστάνε γερά για το post rock και τη μουσική γενικότερα (βάλε και το φετινό έπος των 65daysofstatic), ενώ οι λατρεμένοι Dinoasur Jr., Dylan, Norah Jones, Mumford and Sons, Air, Raveonettes και λοιποί σαν άλλοτε αγαπημένοι, έβγαλαν άλμπουμ σε φάση ας πούμε τι θα κάνει ένας κολλητός άμα τον πάρεις τηλέφωνο οποιαδήποτε στιγμή, ώρα, μέρα. Ή θα κοιμάται ή θα δουλεύει.

Αφήνω άνετα κιόλας μια δεύτερη ευκαιρία σε Silversun Pickups και Pineapple Thief, ενώ παρακινώ τον κόσμο να αφήσει πίσω προκαταλήψεις (από όνομα ως καταγωγή) και να δώσουν μια αυτιά στο άλμπουμ των Anathema.

Εν τω μεταξύ επειδή προσπαθώ αλλά μου είναι αδύνατο να θυμηθώ αν χτύπησα κάπου το κεφάλι μου, παρακαλώ να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς βρήκαν διαλεχτοί συνοδοιπόροι στα άλμπουμ των Swans και Cult of youth και έχει ξεσηκωθεί έτσι όλο το undergroundalternative στερέωμα.

Α, και τι ακριβώς γίνεται με τα δυο φετινά releases των Ceremony...

Αυτά. Συνεχίζουμε.











3 άκουσαν τις μουσικές...:

new-girl-on-the-blog είπε...

Πέρασα να πω «καλώς ήρθες (πάλι)» κι ότι πολύ μ᾽αρέσει η φωτό που έβαλες σ᾽αυτή την ανάρτηση!

(η Tracy εννοείται πως μόνο εμφανισιακά (και μόνο στις επαγγελματικές φωτό) μοιάζει στη Lennox! Ενδιαφέρουσα μουσική προσωπικότητα, φωνή που σε κάνει να δημιουργείς σενάρια ταινιών, δε θα πίστευα ότι θα σου άρεσε!!)

Καλημέρες!
:)

South Of The River είπε...

Καλημέρα New girl..

Όντως μοιάζουν, αλλά γιατί λες ότι δεν πίστευες ότι θα μου αρέσει..;; Ειδικά εφόσον η φωνή σε κάνει να δημιουργείς σενάρια ταινιών...

θα την ψάξω κι άλλο εννοείται...

Καλό φθινόπωρο....

new-girl-on-the-blog είπε...

Σ´ είχα στο νου μου ως πιο..rock τύπο (κι όχι τόσο..baroque pop ή theatrical), ας πούμε!
Με εξέπληξες (ευχάριστα)!
Ώρα είναι να μας πεις πως ακούς και Circus Contraption Band!! :)

Καλημέρα, καλό φθινόπωρο (που ακόμα το περιμένουμε)!