10 Νοε 2010

Rock the vote 2010...

Αφού μια ακόμα κωμωδία τελείωσε, αφού για μια ακόμα φορά οι Έλληνες ψήφισαν (όσοι δηλαδή ψήφισαν) με βάση σωστά και άρτια κριτήρια (λαμογιές, βολέματα, φράγκα, ατομικό γενικά όφελος, διαπλοκές, ακόμα και θρησκευτικό προφίλ και γενικώς με οποιοδήποτε κριτήριο εκτός του ύφους και του επιπέδου των υποψηφίων), υποψήφιους δημάρχους που έβγαλαν τα λαρύγγια τους στις πλατείες με όπλο την οικολογία κάνοντας κώλο τους προ μηνός ασφαλτοστρωμένους δρόμους της πόλης τους με τα φυλλάδια των αυτιστικών στην πλειοψηφία υποψήφιων δημοτικών συμβούλων τους, αγνοώντας ακόμα και τώρα εδώ που έχουμε φτάσει ότι αυτές οι λογικές μας έφτασαν εδώ…






...ήρθε η ώρα για άλλες «εκλογές».








Πολλές δεκάδες bloggers ψηφίζουν ελεύθερα τα καλύτερα άλμπουμ του 2010. Από πρώτη Δεκέμβρη μέχρι 20, κάθε μέρα μια ανάρτηση για ένα άλμπουμ, ξεκινώντας από την εικοστή προτίμηση και καταλήγοντας 20 Δεκεμβρίου 2010 στο Νο 1 για τον καθένα. Κατόπιν επεξεργασίας των αποτελεσμάτων με ειδική βαθμολογία που παίρνει η κάθε θέση και μέσω αστρονομικών αλγορίθμων, θα προκύψει το καλύτερο.




Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως 30/11 στον εγκέφαλο του πλάνου εδώ!




Εννοείται ότι μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει, αρκεί να έχει ένα blog, όχι απαραίτητα μουσικό, αλλά που αναγκαστικά εκείνες τις μέρες θα μετατραπεί σε τέτοιο.




Ξεσκονίζουμε λοιπόν (πότε πρόλαβαν να σκονιστούν;) δισκοθήκες, σκληρούς δίσκους, κιτάπια κλπ, ξανακούμε προσεκτικά, παίρνουμε χαρτί και μολύβι (!), και εξαπολύουμε με φοβέρα την κόλαση…







1 άκουσαν τις μουσικές...:

Aurangel είπε...

Καλησπέρα Πάνο μου.
Πέρασα να πω μία καλημέρα και να σου ευχηθώ τα καλύτερα από τα καλύτερα που κάποιος εκεί ψηλά φύλαξε για σένα!
Περίμενα πως και πως να βγάλεις την προηγούμενη ανάρτηση.Ράγισε η καρδιά μου μόλις την διάβασα.Ελπίζω και εύχομαι να είσαι καλά!

Να περνάς όμορφα συντροφιά με αγαπημένες μουσικές!
Υ.Γ μπορεί να μην περνάω συχνά αλλά σε σκέφτομαι με αγάπη
Η νονά σου
Κωνσταντίνα