3 Ιαν 2012

Last and least - The 2011 rejected albums

Και μετά την blogovision 2011 και το έκτρωμα που ανέδειξε για δίσκο της χρονιάς αποδεικνύοντας ότι μάλλον το κόλπο με την βαθμολόγηση θέλει επαναπροσδιορισμό, μια μικρή αναφορά σε μερικά ακόμα δισκάκια, που υπό ΚΣ θα αξίωναν θέση στην λίστα του φημισμένου μπλογκ, αλλά μάλλον εν γένει και κατά μ.ο. τα σκάτωσαν.

Τώρα για την PJ ας μην πω τίποτα γιατί έχουμε και παρελθόν, μάλλον ας μην ξαναπώ. Η χαμένη της ανηψιά Anna Kalvi, παρότι Ζμπρώχτηκε με χέρια και πόδια μου φάνηκε ότι κάτι ξέχασε να βάλει στον δίσκο, ενώ οι φύλακες του λευκού φωτός λατρεμένοι μας Radiohead, ντάξει, δεν το άξιζαν και εν πάσει περιπτώσει ας λείψουν και από καμιά λίστα. Οι αιώνια δε αδικημένοι του Manchester Puressence, απλά συμμάζεψαν και καθάρισαν τα αποκαΐδια του 2007...

Raveonettes, Death In Vegas, Deus και Arctic Monkeys θα πρέπει να χαλαρώσουν και να μαζέψουν κάπως τα μυαλά τους γιατί δεν τους αξίζουν τέτοια άλμπουμ, ενώ πολύ ανησυχητικό εκείνο των Fleet Foxes για τόσο νέα μπάντα. Όσο για το άλμπουμ των Wooden Shjips, μου ψιλοάρεσε μεν, αρκετά ακαταλαβίστικο δε (για τα φτωχά αυτιά μου). Α, και η Feist φλέρταρε μέχρι τελευταία στιγμή με το Νο 20, αλλά ο Καναδάς πρέπει να ζοριστεί μάλλον λίγο ακόμα γενικώς.

ODeath και Obits επίσης συμπαθείς, αλλά κάτι δεν (μιλάμε για δισκοκριτική τώρα όχι μαλακίες), και αφήνουμε για το τέλος δυο αγάπες μεγάλες, Wilco και Ryan Adams, που το άκουσμα των δίσκων τους έδωσε την θέση του απλά σε ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ...

Ήταν μια σύντομη αναφορά στους The 2011 rejected κατά Ring Of Smoke. Α, και καλή χρονιά με υγεία.3 άκουσαν τις μουσικές...:

Raggedy Man είπε...

Έκτρωμα;!;!; ΑχαΧΑχΑχΑχΑχΑχαχαχΑ! Γαμήθηκα να γελάω. Και παίζει να είναι!

new-girl-on-the-blog είπε...

Καλή χρονιά, με πολλά χαμόγελα και καλύτερη μουσική!

South Of The River είπε...

Raggedy man,

τι να πω ρε φίλε;

Άντε καλή χρονιά, καλύτερη απ' την περσινή...


New girl,

καλή χρονιά επίσης κοπελιά, με υγεία και καλές (καλύτερες) μουσικές...