9 Σεπ 2011

Νταμ νταμ Girls...


Οι Dum Dum Girls είναι ένα γκρουπ κοριτσιών απ’ την Καλιφόρνια, που αν και από κει δεν τις κόβω να επιδίδονται διαρκώς σε βόλτες στην παραλία με ρόλερ σκέιτς και ροζ μπικίνι, χαζεύοντας τους σέρφερς και τους ναυαγοσώστες… Κάτι που θα είχε ένα παραπάνω ενδιαφέρον αν συνδυαζόταν με αυτό που ακούμε απ’ αυτές, αλλά μην τα θέλουμε και όλα! Φέτος έβγαλαν το 2ο τους στούντιο άλμπουμ με τίτλο «Only in dreams».

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για το άλμπουμ της χρονιάς και από καμία άποψη (συνθέσεων, στιχουργικής, πρωτοτυπίας). Αφήνοντας όμως την δουλειά αυτή σε άλλους πιο ψαγμένους και ικανούς, έφεραν την απαραίτητη δροσιά και αλαφρότητα (με την καλή έννοια) στην φετινή κολεξιόν, με καλές κιθαριστικές μελωδίες νοσταλγικές προς το γκαράζ βάζοντας κι αυτές έστω ένα μικρό και ανάλαφρο λιθαράκι στην αναβίωσή του, με χαλαρούς στίχους και όμορφα κοριτσίστικα φωνητικά. Τις κοπέλες βοηθάει η καταραμένη Sub PopΕδώ είναι ένα απ’ τα ενδεχόμενα ατού ενός dj για φέτος και για τις ώρες που θα παίζει σύγχρονα ελαφροπανκογκαραζοειδή…κι εδώ ένα ακόμα, η καλή διασκευή που έκαναν στο Theres a light that never goes out σαν άλλες απευθείας ανηψιές του Μόρισεϋ, που περιλαμβάνεται στο φετινό EP τους «He gets me high»


-

-

-

-

-

Δεύτερο συνεχόμενο ποστ με πολιτική αναφορά, αλλά τι να κάνουμε... Τα γεγονότα! Εδώ είναι η ιστορικά άκρως γελοία τοποθέτηση – ανακοίνωση του ΚΚΕ στον ριζοσπάστη για τον θάνατο του Λ. Κύρκου, ενός από τους σοβαρότερους και σεμνότερους Έλληνες πολιτικούς, που συνέβη πριν μερικές μέρες. Σημειώνεται ότι η πενιχρή αυτή ανακοίνωση για τον θάνατο ενός από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της σύγχρονης ιστορίας του χώρου, δεν ήταν καν στην πρώτη σελίδα της επίσημης εφημερίδας του… Με αυτόν τον τρόπο τα έχωσε υποδειγματικά για την αλλαγή πολιτικής γραμμής του και για την αντι-ΚΚΕ (!) δράση του…


0 άκουσαν τις μουσικές...: