2 Δεκ 2010

Best 20 of 2010, #19:























#19. Belle & Sebastian - 2010 - (B & S) Write about love

Κατόπιν ολέθριας ολίσθησης κατά την οποία ο host φαντασιώθηκε το «Ovations» των Piano Magic ως έκδοση του 2010 ενώ αυτό ξαπόστασε για πρώτη φορά στα ράφια των δισκοπωλείων προς τα τέλη του 2009, προβαίνει πάραυτα σε αλλαγή της επιλογής #19, καλωσορίζοντας τους πρώτους επιλαχόντες της εικοσάδας του.

Άρρηκτα συνδεδεμένοι με το #20 λόγω του βρώμικου παρελθόντος της Isobel επί σκωτσέζικου εδάφους πριν τα παρατήσει όλα για τις φωνητικές χορδές (μόνο άραγε…;) του Mark, οι Belle and Sebastian μας πέρασαν για μια ακόμα χρονιά ξυστά απ’ το ζάχαρο με έναν ακόμα γλυκύτατο indie pop δίσκο. Η ποιότητα τραγουδοποιίας και δημιουργίας είναι πλέον δεδομένη για τους πρωτομάστορες Σκώτους αυτού του… αναγκαστικού ιδιώματος, που πρέπει όμως σιγά σιγά να το ψάχνουν και για κανα συστατικό ακόμα στη μουσική τους.










.
.
.
.

5 άκουσαν τις μουσικές...:

Ανώνυμος είπε...

Αργά τους έμαθα, λίγο "μελαγχολικοί" είναι, αλλά....μ΄αρέσουν!

:-)

South Of The River είπε...

Θενκς α λοτ New Girl. Όπως θα διαβάσεις, κακώς το ανέβασα το Ovations γιατί είναι του 2009 και το πέρασα για του 2010. Θενκς πάντως που μπήκες στον κόπο...

και περιμένω και την άποψή σου και για τους Belle, την επίσημη πλέον 19η entry...

drunk tank είπε...

βρε συ
και είχα την ένστασή μου για τους piano magic
αλλά λέω "ξέρει αυτός καλύτερα"!!!

τς τς τς

φταίω που σε ακολουθώ με κλειστά μάτια ε?
χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Χαχα, έχεις δίκιο, είναι του 2009!

Για τους Belle + Sebastian τι να πω..κάπου είχα διαβάσει τον πιο ταιριαστό νομίζω χαρακτηρισμό για τη μουσική τους..wishful pop!
Μας αρέσει!

South Of The River είπε...

Ξέρω drunk tank και new girl.

Έκανα λάθος. Συγνώμη.