28 Ιουν 2010

Summer breakaway '10...

Στο ΜΕΤΡΟ μην μπαίνεις μόνο για να το πάρεις ή να δροσιστείς. Κοίτα τα matrix. Περίμενε να περάσει η πρόγνωση καιρού και τα «Σήμερα γιορτάζουν: Ιουκίνικος, Ιουκινία, Θεόφραστος, Μάκης». Περίμενε ρε χαμένε! 100 χρόνια από τον θάνατο του Καβαδία. Περίμενε να παρελάσουν εκείνα τα αμίμητα, τα δίχως ταίρι τετράστιχά του.

Οι vouvouzeles που ηττώνται μόνο από τον πουρουπουπού, η Ιταλία πρώτη φορά που δεν θα πάει τουλάχιστον στους «4» ακόμα και να έπαιζαν μέσα οι δικοί μας, η Γερμανία που θα το σηκώσει, οι ξεφτυλισμένοι πολιτικούληδες που ζουν επικινδύνως, on the edge, και ξεμυτάνε και μιλάνε ακόμα.

Οι παρέες νέων ανθρώπων που μετράνε ό,τι τους απέμεινε από αυτά που κερδίζουν με κόπο, σε επίπεδο πεντάευρου, για το πού, το πότε, το πόσο – μα κυρίως για το αν – θα πάνε διακοπές, οι βροχές κάθε δεύτερη σχεδόν μέρα τέλη Ιουνίου.

Δεν γουστάρω τα ‘’κοίτα να πας διακοπές να ξεκουραστείς, εμείς να’ μαστε καλά και θα βρούμε τρόπο, έλα μωρέ όλο κλαιγόμαστε αλλά εν τέλει καλά περνάμε, θα την βρούμε την άκρη’’ και λοιπά τέτοια, ιδίως που όπου τα ακούς, σχεδόν ποτέ αυτός που τα ξεστομίζει δεν τα εννοεί. Εύχομαι μόνο να μου αρκούν για πολύ ακόμα αυτά που μου αρκούν.


Το μόνο που μπορεί το ring of smoke να προσφέρει κλείνοντας για καλοκαίρι, είναι η παραπάνω φωτογραφία, και ως είθισται ένα τραγούδι για συντροφιά, μέχρι εκεί, κάπου τις αρχές του Σεπτέμβρη.

Τα λέμε τότε!

Take care

ΥΓ1. Η φωτό είναι από το deviantart

ΥΓ2. Το απίθανο κομμάτι είναι το ‘’Aya’’ από το νέο άλμπουμ των Black Rebel Motorcycle Club.







8 άκουσαν τις μουσικές...:

Ανώνυμος είπε...

BTR : Aya..!!

attackta είπε...

Πια Γερμανία ρε τομάρι, Αργεντινή δαγκωτό...
ΥΓ Λίγα τον Πουρουπουπού ε...lol

Ανώνυμος είπε...

Όχι, δεν μας φτάνουν αυτά που έχουμε, αλλά είμαστε υπομονετικά όντα!
Ναι, μας τη σπάνε όλοι αυτοί που μας υποδεικνύουν τι να κάνουμε στις διακοπές!

Καλό καλοκαίρι, Πάνο, με δροσιές, ζέστες, βουτιές, πεζοπορίες, ξεκούραση, κούραση, ησυχία, ανησυχία κι ό,τι θέλεις (ή δε θέλεις, αλλά καλό σου φαίνεται όταν έρχεται ξαφνικά!)..!!

:-)

drunk tank είπε...

καλό καλοκαίρι αδελφέ

και να είσαι...τριγύρω
ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται...

φιλιά

Negma είπε...

Ευχή από μένα: Εάν και όποτε αλλάξουν αυτά που σου αρκούν, να είσαι και πάλι καλυμμένος.

Καλό καλοκαίρι!

fantasmenios είπε...

aya sou...

tzotza είπε...

καλο καλοκαιρι!
τρομερο τραγουδι!
:))))

John Streckfous είπε...

aya mas.....

το μονο που ζήτησα από τον αϊ βασίλη για το φετινό καλοκαίρι, είναι να το ακούσω σε ένα μαγαζί όταν θα είμαι τύφλα και μετά να πάω να πέσω στο νερό....