20 Δεκ 2012

That's all for 2012


Αυτά για φέτος.

Grizzly Bearsss, Animal Collectives, Tampa Bupala, Kprolswm Kprolswm, Dangio Dangio, Mnhdvbfobn, James Lohgkwmls, και λοιποί Γκονγιασούφηδες και Καριμπούδες που λέω πλέον κι εγώ (αλήθεια, αυτοί που σκίζαν τα μαγιώ τους για πάρτη τους, θυμούνται όχι μια τους νότα ή ένα τραγούδι, έστω σε ποια απομακρυσμένα bytes σκονίζονται;;) θριαμβευτές και της φετινής μπλογκοβίζιον, εύγε! Η προσφορά σας στην παγκόσμια μουσική έγινε αντιληπτή και είναι τερατώδης, ενώ ο σκοπός ύπαρξής σας (δηλαδή η μερικών ελληνικών ποστ δημοσιότητα για μερικές μέρες), επετεύχθη!

Οι καλές ακροάσεις και ψαχτικές τώρα δικαιώνονται ξεκινάνε…Σήμερα αναρτήσαμε τα Νο.1, τελείωσε η blogovision 2012, αύριο καταστρέφεται το σύμπαν (ή ο πλανήτης μόνο, δεν θυμάμαι) και μεθαύριο Σάββατο 22 Δεκέμβρη γίνεται το blogovision party στο Bios.

Κάνουμε ‘’παρουσιάστε’’ στους:

Ø   Gone4sure για την διοργάνωση και φέτος, που από τεχνικής άποψης κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη (σε φάση rockwave στο terra vibe).

Ø   Ακραία μουσικά φαινόμενα, Raggedy man, και εσχάτως When you got words για το free online μοίρασμα όμορφων και περίεργων μουσικών εμπειριών.

Ø   Black Pig για τις offline μουσικές συζητήσεις (θα καταστραφεί ο κόσμος και ένα, ΕΝΑ άλμπουμ δεν θα μου έχει προτείνει ποτέ…).

Ø  Pluto music magazine που μοιράστηκε όλον του τον προβληματισμό για τον θεσμό, με όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ (παύσεις ανάμεσα στις φράσεις, βλέμματα στο πάτωμα, μπύρα στο χέρι κλπ).
Ø Στους απλά αναρίθμητους φίλους / αναγνώστες του ιστοχώρου που αφιέρωσαν έστω και μερικά δευτερόλεπτα να επισκεφθούν τα ποστ, με το google reader να ξερνάει ειδήσεις και αναρτήσεις κατά ρυπάς, καθιστώντας τις επισκέψεις σε σχεδόν 180 μπλογκς σχεδόν απαγορευτικές από άποψη χρόνου.

Άιντε, καλές γιορτές. Και εις άλλα με υγεία, και ίσως, ίσως λέω, κάνω ένα ποστ πριν μπει η 01.01.13. Χριστουγεννιάτικο, ‘’αποχαιρετιστήριο’’ συγγραφικό χρυσάφι ίσως κι έτσι, αλλά δεν ξέρω ακόμα…2 άκουσαν τις μουσικές...:

new-girl-on-the-blog είπε...

Να κάνεις ποστ πριν το τέλος του χρόνου..αν αύριο (χμ..σήμερα) όμως ο κόσμος καταστραφεί (και δεν προλάβεις), θέλω να ξέρεις πως μέσα απ᾽τα δαχτυλίδια του καπνού σου έμαθα πολλά κι άκουσα, διάβασα ωραία!

Ευχαριστώ..εύχομαι περισσότερη καλή μουσική συνοδεία για τις στιγμές μας τον καινούργιο χρόνο!

Καλημέρες,
Μαρία
:-)

South Of The River είπε...

Η ώρα είναι 10.14 πμ της 21ης και ακόμα δεν έχω νιώσει κάτι σε doomsday..

Οπότε μάλλον θα συνεχίσεις να με ανέχεσαι...

Ευχαριστώ πάντως, καλές γιορτές...